Slide2

[fruitful_dbox]Individualizat în funcţie de simptome si persoana. [/fruitful_dbox]

HEALTH

Modul in care intelegem azi Sanatatea face ca varfurile medicinei contemporane sa redescopere, printr-un proces ciclic, conceptele profunde ale medicinei asiatice, tibetane, isihaste sau hawaiene. Medicina alopata se  imbina astazi cu succes cu tehnici din medicina alternativa, homeopatie, ayurveda, acupunctura. Neurostiintele si psihologia moderna au un rol in imunologie iar nanotehnologiile sustin interventiile in stomatologie sau explorari functionale. Medicatia chimica  este alternata cu extractele naturale, decocturile si remediile homeopatice iar nutritia si stilul de viata sunt demonstrate a fi surse de performanta sau dezechilibru dupa caz.  

Apar noi ramuri de granita in medicina ca psiho-neuro-imunologia si incet, incet – Aristotelian sau NonAristotelian – ne dam seama ca “suntem ceea ce gandim”. Teorii si experimente inedite ca New German Medicine sau Total Biology argumenteaza febril suprematia gandurilor si emotiilor noastre, chiar cu riscul arderii pe rug a autorilor de catre autoritatea centrala medicala.

Din ce in ce mai multi “liber-cugetatori” si leaderi de opinie discuta de universul holografic sau de nexialism iar in Statele Unite, Dept. of Defense aloca miliarde de dolari pentru tratarea stresului post traumatic (PTSD) prin tehnici ce tin de modificarea perceptiei sau a memoriei. 

Din mesmerism si spectacol de divertisment, hipnoza odata cu dr. Milton H. Erickson s-a transformat in ramura respectabila a medicinei contemporane eliminand anestezia chimica partiala sau chiar generala sau intervenind in pattern-uri “neresursa” de gandire prin  tehnici de neuro-hypnotic repatterning. 

Stiintele genetice se lupta cu degradarea lantului genetic si pierderea capatului teleomeric sau altfel spus, imbatranirea, folosind – culmea! chiar proprietatile celulei canceroase de a se divide identic. 

Abordarea termenului de sanatate este din ce in ce mai diversa, de la absenta bolii (medicina omului bolnav)  pana la  standarul de sanatate pentru zborul in spatiul cosmic (medicina omului sanatos), complexitatea demonstrand apropierea de punctul de singularitate.

Cum “suntem ceea ce gandim” prin Natural Health Coaching ii calauzim pe cei care vor si stiu ca pot fi mai performanti, catre starea de congruenta interna – mentala si functionala – si excelenta organismului uman.

Natural Health Coaching ataca si solutioneaza probleme sau deschide oportunitati de sanatate plecand de la izvorul informational personal si resursele interne sau accesibile in natura.

 • care este modul in care receptionam realitatea,
 • cum o stocam in hartile personale ce reprezinta intern realitatea in baza experientelor stiute sau uitate
 • cum creem  seturi de ierarhii (vizuale, auditive, kinestezice interne/externe, vestibulare, gustative, sau olfactive, etc.) a reprezentarilor interne
 • cum legam logic elementele reprezentate.
 • cum creem legaturi temporare intre hartile interne si limbaj
 • cum transformam rezultatul sub forma de limbaj si il somatizam in aceasta Realitate.
 • cum folosim gandirea, activitatile si remediile naturale pentru transformare personala.

Abordarea este individualizata în funcţie de simptome si de persoana. De la coaching conversational pana la terapie provocativa. Si de la consiliere alimentara si pana la remedii naturale.

O atenţie specială este acordată simptomelor şi starilor care nu pot fi percepute de către medic, dar importante pentru pacient, de exemplu, arsurile, mancarimea, durerea difuza, anxietatea simtita in corp, etc.

Efectul este rapid, blând şi permanent:

 • adesea este evitată intervenţia chirurgicală sau chimica.
 • nu există efecte secundare.
 • lucrează asupra minţii şi corpului şi ameliorează tensiuni, griji şi anxietatea.
 • imbunatateste armonia in viaţa şi dezvoltarea personala.
 • are rezultate bune de prevenire şi tratament pentru boli psihosomatice cum ar fi hipertensiune arterială, diabet, ulcere, migrenă, alergie, etc .

Sanatatea ta se va imbunatati pentru că vei învăţa cum să comunici eficient cu tine insati, nu doar pe plan intern cu propriile gânduri ci cu intregul sistem minte-corp, permiţându-ti să:

 • îmbunătăţeşti rezistenţa generală
 • consolidezi sistemul imunitar
 • accelerezi vindecarea

AtCoach color mic

031-0050-887

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Shopping Cart