Pachet Start

Pachet Start – Tarife şi durata:

Life & Health Coaching:

COST: €360, –

3 x sesiuni de 1 ora si 1/2 (valoare EUR 360,-)

Prescreening GRATUIT (valoare EUR 90,-)

Couple Life & Health Coaching: €480, -(3 x sesiuni de 1 ora si 1/2 + Prescreening GRATUIT)

Business-Executive & Wealth Coaching:

€450, -( 3 x sesiuni de 1 ora si 1/2 + prescreening GRATUIT)

Support Coaching Telefonic & Skype: € 15, – (un sfert de oră)

Alege sesiunea de coaching cea mai potrivita pentru tine (suna daca ai nevoie de ajutor in alegere) si plateste cu card aici:

AtCoach color text

0720-532-483

PayPal-logo-1


Alege Sesiunea de Life Health & Wealth @Coach
NAME+INFO FOR INVOICE
CIF / CNP


Anulare/ Amanare:

Programarea la o sesiune Life, Healh & Wealth Coaching este privita ca un angajament şi o legătura între Coach şi Client. Dacă sunteţi în imposibilitatea de a respecta o programare, vă rugăm să ne anunţaţi cât mai curând posibil. Robotul telefonic functioneaza 24 de ore pe zi. Noi pretuim timpul tau, si ne asteptam sa il apreciezi si tu pe al nostru.

Programari Ratate:

Percepem tariful normal pentru o Progamare Ratata, in lipsa unei notificari cu minim 24 de ore inaintea orei programate. Noi întotdeauna te contactam cu o zi înainte pentru a confirma programarea. Este de preferat ca anularea unei programari sa o faci cu minim 48 ore inaintea orei programate .

Te rog să ajungi cu 5-10 minute înainte de ora programata astfel încât sa te poti relaxa, iar noi sa putem masura mai bine semnele tale mentale/vitale. Vom face tot posibilul pentru a reduce timpul de aşteptare. Cei care sunt in întârziere, vor avea o sesiune mai scurtă, astfel încât  următorul client va incepe la ora stabilita.

NOTA:  Membrii si beneficiarii Academiei NLP Romania , Applied Modeling Performance  si CoEvolve au o reducere de 10% .