Slide6

ALEGE PACHETUL DE COACHING

Like it? Share it ...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Alege pachetul de coaching cel mai potrivit pentru tine, plateste cu card si programeaza-ti data. Platile pentru pachete 3 x (3 sesiuni) si 12 x (12 sesiuni) se fac automat saptamanal.

PACHETELE 3 X si 12 X contin multiple extra bonusuri  GRATUITE: de la acces la workshop-uri Being Better You si pana la informatii despre motivatia si meta-programele ce iti determina un anumit comportament sau atitudine in mediu profesional sau in comunicare.

 

EASY PACK 3 SESIUNI @COACH

 de la EUR 110,-

PER SAPTAMANA x 3 SAPTAMANI

all atcoach

BONUS-URI DE EUR 110,-

Pachet  de 3 sesiuni de Coaching de performanta si acomodare cu task-urile si stilul @Coach, recomandat pentru blocaje, probleme de suprafata si obiective pe termen scurt, atat in domeniul santatii cat si in cel profesional sau familial.

3 SESIUNI @Coach  INCLUSE – Sesiunile se pot programa pe durata unei luni (valoare de la EUR 330,-).

+ Sesiune de PRESCREENING : evaluarea potentialului, obiective/probleme) GRATUITA  (valoare EUR 90,-).

+ Testarea si Profilarea motivationala  GRATUIT:  Inventory of Work Attitude & Motivation, IWAM– (valoare EUR 70,-)

+ Testarea si Profilarea structurii de valori personale GRATUIT: Chestionar online Value Systems Questionnaire, VSQ –  (valoare EUR 50,-)


Alege @Coach x 3 saptamani
NAME
MOBILE PHONE

O SESIUNE @COACH

de la EUR 110,

PER SESIUNE

all atcoach

Alege o sesiune de coaching pentru a testa tehnicile de coaching @COACH aplicate in sanatate, dezvolatre personala, dezvoltarea carierei, afaceri, sau in leadership. Descopera experimenteaza, invata cum poti creea noi Oportunitati, noi Perspective, noi Resurse pentru tine, in viata, in business si in familie.

1 SESIUNE @COACH  – Sesiunea se poate programa pe durata unei luni (valoare de la EUR 110,-).


Alege Sesiunea @Coach
NAME
MOBILE PHONE
PRO PACK 12 x SESIUNI @COACH

de la EUR 82,-

PER SAPTAMANA X 12 SAPTAMANI

all atcoach

EXTRA BONUSURI DE PESTE EUR 434,-

Pachet  PROFESIONAL de 12 sesiuni de Coaching de performanta recomandat pentru public speaking, stress management, probleme de profunzime si obiective pe termen mediu si lung, atat in domeniul santatii cat si in cel profesional sau familial.

12 sesiuni @Coach INCLUSE – Sesiunile se pot programa pe durata unei luni (valoare de la EUR 1320,-).

+ Sesiune de PRESCREENING GRATUITA : evaluarea potentialului, obiective/probleme)  (valoare EUR 90,-).

+ Testarea si Profilarea motivationala GRATUIT:  Chestionar online – (valoare EUR 70,-)

+ Testarea si Profilarea structurii de valori personale GRATUIT: Chestionar online –  (valoare EUR 50,-)


Alege @Coach x 12 saptamani
NAME
MOBILE PHONE

Rezerva-ti sesiunea ta de coaching. Alege tipul de coaching si urmeaza pasii pentru rezervare. Dupa finalizare vei primi un email de confirmare si ai terminat. Rezervarile se fac exclusiv online.

Anulare/ Amanare:

Like it? Share it ...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Programarea la o sesiune Life, Healh & Wealth Coaching este privita ca un angajament şi o legătura între Coach şi Client. Dacă sunteţi în imposibilitatea de a respecta o programare, vă rugăm să ne anunţaţi cât mai curând posibil. Robotul telefonic functioneaza 24 de ore pe zi. Noi pretuim timpul tau, si ne asteptam sa il apreciezi si tu pe al nostru.

Programari Ratate:

Like it? Share it ...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Percepem tariful normal pentru o Progamare Ratata, in lipsa unei notificari cu minim 24 de ore inaintea orei programate. Noi întotdeauna te contactam cu o zi înainte pentru a confirma programarea. Este de preferat ca anularea unei programari sa o faci cu minim 48 ore inaintea orei programate .

Te rog să ajungi cu 5-10 minute înainte de ora programata astfel încât sa te poti relaxa, iar noi sa putem masura mai bine semnele tale mentale/vitale. Vom face tot posibilul pentru a reduce timpul de aşteptare. Cei care sunt in întârziere, vor avea o sesiune mai scurtă, astfel încât  următorul client va incepe la ora stabilita.

Tarife generale durata si reduceri

Like it? Share it ...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Pentru fiecare sesiune de coaching special, in functie de complexitatea acesteia, aplicam tarife diferentiate. Pentru interventii complexe de tip PTSD RESCUE, SLIMFIT& MORE, NATURAL BREATH, FOBIA ERASER, STRESS DISSOLVE etc. aplicam tarife speciale iar durata unei sesiuni de coaching, numarul de sesiuni si procedura variaza in functie de specificitatea si raspunsul clientului. Aceste tarife le gasesti in site la sesiunile de coaching speciale.

Info: 031-0050-877

Like it? Share it ...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter