Chestionar de Profilare & Interpretare a

Mentalității

Pentru a identifica, analiza și înțelege valorile, atitudinile, motivațiile și atenția în relațiile cu ceilalți.

couple, kiss, silhouette-1706572.jpg

În Cuplu & Familie

Compatibilitatea mentalităților în cuplu și familie ajută la crearea unei baze solide pentru relație. Fiecare poate cunoaște mai bine perspectivele și nevoile celuilalt. În plus, le permite, să comunice și să lucreze împreună pentru a-și rezolva problemele. Ceea ce îi ajută să atingă un nivel mai profund de înțelegere și intimitate. Și conduce la cultivarea încrederii și a respectului reciproc, elemente esențiale ale unei relații sănătoase și de durată.

laptop, apple, macbook-2557571.jpg

În Carieră & Afaceri

Cunoașterea și înțelegerea mentalității in carieră și în antreprenoriat ajută la crearea unei viziuni și înțelegeri comune a obiectivelor afacerii. Oamenii cunoscând-și unul altuia mentalitatea (valori, atitudini, motivații, etc.) pot colabora și lucra mai ușor împreună pentru a reuși. Contribuind la reducerea neînțelegerilor și a conflictelor și la promovarea încrederii și a respectului, compatibilitatea mentalităților determină un sentiment de unitate și angajament în echipă și, implicit, niveluri ridicate de productivitate și succes.

people, friends, together-4050698.jpg

În Comunitate

Cunoașterea mentalitățile membrilor este esențială pentru a construi o viziune comună și a realiza obiectivele comunității. Identificarea atitudinilor membrilor ajută la stabilirea tonului interacțiunilor dintre aceștia și încurajează un comportament pozitiv. Înțelegerea motivației dă un sentiment de scop și de unitate, pentru progresul comunității. Iar profilarea valorilor ajută la stabilirea unui set comun de convingeri și standarde, și un mediu mai coerent și armonios. Aceste elemente ale mentalității sunt esențiale pentru susținerea unor relații sănătoase, constructive și semnificative în cadrul comunității.

Înainte de a începe chestionarul de profilare MINDSTEEP citește cu atenție instrucțiunile de mai jos:

one, green, square-39418.jpg

CONTEXT

Înainte de a începe, după ce înțelegi clar procesul, stabilește-ți un context / situație și un scop / obiectiv pentru care faci chestionarul MINDSTEEP PROFILING.

two, 2, number-39115.jpg

DATE CONTACT

Completează datele de identificare pentru a fi contactat în  vederea interpretării profilului.

three, square, rounded-39420.jpg

OK. ÎNCEPE PROFILAREA

Apasă butonul „OK. ÎNCEP PROFILAREA” pentru a genera prima pagină a chestionarului MINDSTEEP PROFILING.

four, number, 4-1181080.jpg

ORDONEAZĂ

Ordonează ierarhic TOATE răspunsurile în funcție de  IMPORTANȚA lor pentru tine:

1) Foarte important– POZIȚIA 1, sus.
2) Important– POZIȚIA 2.
3) Neutru – POZIȚIA 3.
4) Puțin important – POZIȚIA 4.
5) Foarte puțin important – POZIȚIA 5,  jos.

five, 5, number-688059.jpg

DRAG & DROP

Dacă utilizezi un telefon mobil/tabletă, atinge și a mută (drag & drop) fiecare răspuns pe poziția dorită.

Dacă lucrezi pe computer folosește mouse-ul pentru a apuca și a muta (drag & drop) FIECARE răspuns pe poziția dorită.

six, number, 6-1181078.jpg

OK URMĂTOAREA!

Când ai terminat de ordonat, apasă pe butonul „OK. URMĂTOAREA!” în intervalul de timp afișat (max. 45 sec.).

NU EXISTĂ CORECT / GREȘIT

NU există răspunsuri corecte sau greșite. Oricare mod în care ordonezi  este bun, dacă această ierarhie te reprezintă cu adevărat.

DURATA 30- 40 MINUTE

Finalizarea chestionarului dureaza între 30-40 minute. Asigură-te ca NU ești intreruput sau deranjat cand completezi chestionarul pentru a te incadra in timp.

CITEȘTE & ORDONEAZĂ

Citește întăi TOATE răspunsurile.

Apoi și ordonează TOATE răspunsurile.

TIMP 45 SEC.

Încadrează-te în 45 de secunde per întrebare.

ANULARE

Aplicația oprește chestionarul sau îl  anulează dacă depășești timpul sau nu ordonezi toate răspunsurile.

RESTART

În cazul anulării poți reporni chestionarul recompletând toate datele de identificare.

MINDSTEEP PROFILING

RAPORT ȘI INTERPRETARE

La finalizarea cu succes a chestionarului TREBUIE să salvezi CODUL DE IDENTIFICARE AL PROFILULUI (CIP) pentru avea acces la rezultate. Folosește butonul de COPY CIP sau butonul de SEL-EMAIL CIP pentru a ți-l trimite pe email. In cazul in care ai pierdut codul CIP raportul este șters sau anonimizat si nu poate fi accesat.

După ce ai terminat cu SUCCES chestionarul, aplicația va începe procesul automat de analiză a rezultatelor pentru RAPORTUL Individual de Profilare a Mentalității de Performanță in Carieră si Afaceri.

Când RAPORTUL va fi finalizat și verificat vei fi informat printr-un mesaj/email pentru a stabili modul de acces. Pentru a avea acces la Raport trebuie să ne comunici CODUL DE IDENTIFICARE AL PROFILULUI (CIP).

În cazul în care ai fost îndrumat instituțional către acest chestionar, te rugam sa transmiti departamentul de resort după finalizare codul CIP. Acesta va lua legătura cu tine pentru Raport & Interpretare.

Incepe Chestionarul de Profilare

Asigură-te ca NU ești intreruput sau deranjat când completezi pentru a te incadra în timp. Chestionarul MINDSTEEP PROFILING durează aprox 30-40 minute.

Alege unul din serviciile de profilare a mentalității!

Mentalitatea în Cuplu & Familie

Pentru tine și partenerul/ partenera ta. Începe chestionarul de profilare a mentalității tale în relațiile de cuplu!

Apasă pe butonul de mai jos!

Mentalitatea în Carieră & Afaceri

Pentru cariera și afacerile tale. Începe chestionarul de profilare a mentalității tale de performanță în carieră și afaceri!

Apasă pe butonul de mai jos!

Mentalitatea în Comunitate

Pentru tine și comunitatea din care faci parte. Începe chestionarul de prolifare a mentalității tale în relațiile din comunitate!

Apasă pe butonul de mai jos!

După ce înțelegi procesul, stabilește-ți un Context /Situatie și un Scop /Obiectiv pentru care faci chestionarul. Apoi apasă butonul „OK. ÎNCEP PROFILAREA”

Chestionarele MINDSTEEP PROFILING (α >0.8, CVR > 0.9, SEm<3) identifică 40-64 tipare mentale ce au rol determinant în relațiile interumane. Construite pentru familie, carieră, business, marketing, leadership, team performance, M&A, educație, relații comunitare sau human vulnerability penetration testing în Cybersecurity.

SUPORT:

Dacă ai nevoie de informații suplimentare sau ajutor, te rugăm să iei legătura cu echipa de suport MINDSTEEP Profiling.