Descopera-ti Profilul de  Performanta in Cariera si in Afaceri :

1. Structura Motivatiei si Atitudinii in Activitatea Profesionala (iWAM)

Durata testarii: 20 min.

2. Structura de Valori si Cultura Organizationala (VSQ)

Durata testarii: 20 min.

Inainte de a incepe profilarea imgineaza-te intr-o situatie de munca reala pe care o traiesti “acum” si fa-ti profilarea din aceasta realitate.

[fruitful_dbox]Descopera-te intr-o situatie de munca reala [/fruitful_dbox] [aio_button align=”center” animation=”flash” color=”orange” size=”medium” icon=”th-large” text=”DESCOPERA-TI PROFILUL AICI >>” relationship=”dofollow” url=”http://lb.benchmarkemail.com/listbuilder/signupnew?66eaEV1W%252Fqxw8nF4%252B%252BPb%252FHTVLJ38FkWyTRu8DpGsg0r5mj5OqPbK3uMzIjNtMjwz”] [fruitful_dbox]IMPORTANT: CITESTE INAINTE DE A COMPLETA[/fruitful_dbox]
  • Pentru a finaliza chestionarul iWAM si VSQ acorda-ti aprox. 20-30 de minute pentru fiecare.
  • Completeaza fiecare chestionar intr-o singura sesiune intr-un loc/timp in care stii ca lumea te lasa in pace. Daca parasesti sesiunea sau inchizi computerul sistemul poate intra in “timeout” si este posibil sa re-incepi sa completezi chestionarul. Asa ca opreste orice mijloc care te-ar putea disturba.
  • Citeste instructiunile de la inceputul chestionarului si urmeaza recomandarile.
  • Chestionarul evalueaza si decodeaza in functie de cum ierarhizezi mental anumite procese din activitatea ta profesionala. Intrebarile si raspunsurile sunt redundante semantic asa ca sistemul va sesiza incongruenta ierarhica interna.
  • Daca nu schimbi ordinea enunturilor in cazul mai multor intrebari probabilitatea de raspunde mecanic fiind mare, rezultatul iWAM poate sa nu fie valid.
  • Te rog sa spcifici pentru tara de rezidenta (Residence Country) ROMANIA si pentru alte tari (Other Countries) tot Romania.
Shopping Cart