[fruitful_dbox]Timp, Spaţiu şi Relatii (Informatie/Structura)[/fruitful_dbox]
WEALTH

In sec. 21 evolutia societatii contemporane revoluţionează relatia noastra cu trei  notiuni fundamentale profunde, Timp, Spaţiu şi Relatii (sau Informatie/Structura) si, prin urmare, transformă averea/bogatia într-o noua avere, revoluţionara.

Imagineaza-ti ca esti pe o autostrada si in jurul tau masinile parcurg spatiul spre destinatie intr-un Timp variabil  = cu viteze variabile:

CONSECINTA: Institutiile cu viteza cea mai mare de deplasare (transformare), au capacitatea de a obtine rezultate cat mai rapid, au flexibilitate si au timp sa ajunga la destinatie, sa se intoarca sa accelereze (influenteze / restructureze) institutiile lente (guvernul, politicul, justitia, legea si chiar Banca Mondiala sau Natiunile Unite, etc.)

[fruitful_dbox]Tu cu ce viteza de deplasezi in realitate?[/fruitful_dbox]

Alvin Toffler in “Revolutionary Wealth” (Averea Revolutionara) explica, cu enorma sa expertiza de futurist, cum va arata viitorul bogatiei/bunastarii/averii in urmatorii 10-30 de ani.

Averea satisface de fapt o nevoie sau o dorinta (Wants & Needs) de:

 1. – Bani ,
 2. – Sanatate şi Educaţie,
 3. – Familie puternică şi iubitoare,
 4. – Respect pentru aceia care te respecta.

Cum Afacerile au ca obiectiv doar cresterea cantitativa a masei monetare a stakeholderilor, evident ca au o capacitate mare de influentare, ce se manifesta pentru cresterea profitului. Adica doar pct. 1.

Cum Societatea Civila are o viteza apropiata cu cea a Afacerilor, batalia  pentru transformare se da de fapt aici aici intre Afaceri (pct. 1) si Societatea Civila (ptr. pct. 2,3 si 4 adica pentru sanatate, educatie, famlie si respect).

Astazi, si cu atata mai mult maine, pentru a fi revolutionata, AVEREA este transformata in Calitate si  Cantitate si in aceasi timp este transformat modul în care AVEREA este Creata, Alocata, Transferata, Cheltuita, Economisita si Investita.

Iar cele trei moduri de viaţă, de muncă, şi de generare a averii, complet diferite, sunt azi în conflict permenat:

 • – Civilizatia Agrara – cultiva recolteaza bunurile.
 • – Industrializare – creaza bunurile
 • – Economia bazata pe cunoastere – deservesc, gândesc, cunosc si experimenteaza.

Intelegi cat de complexa este transformarea ta prin Wealth Coaching ?

[fruitful_dbox]Averea si Competentele[/fruitful_dbox]

Averea (Wealth) presupune patru seturi de competente personale:

 • Cum sa atragi averea?
 • Cum sa creezi averea?
 • Cum sa managerizezi averea?
 • Cum sa impartasesti averea cu ceilati aflati la nevoie?

In Wealth Coaching avand premiza unei societati in care resursele insemna  bani, timp, congruenta interna minte-corp, cunoastere (knowhow) si relatii umane (in familie cat si in lume), ghidam Clientul pentru a acumula noi competente si convingeri, a-si debloca / sterge unele modele mentale restrictive si in final a-si crea capacitatea de a atrage/crea/manageriza impartasi averea  in spiritul ecologiei comportmentale (cresterea resurselor oamenilor si cresterea optiunilor lor in viata).

AtCoach color mic

0727-744-447

Leave a Reply

Shopping Cart