Slide6

ALEGE PACHETUL DE COACHING

Alege pachetul de coaching cel mai potrivit pentru tine, plateste cu card si programeaza-ti data. Platile pentru pachete 3 x (3 sesiuni) si 12 x (12 sesiuni) se fac automat saptamanal.

PACHETELE 3 X Easy Pack si 12 X ProPack contin multiple extra bonusuri  GRATUITE; despre motivatie, valori sociale ce iti susțin acțiunile, tipologie de stres/imunitatea sau competente de leadership. Ele iti determină performanța sau blocajul si un anumit comportament sau atitudine in mediu profesional sau in comunicare, etc.

de la EUR 600,-

TOTAL PENTRU 3 SAPTAMANI

Pachet  de 3 sesiuni de Coaching de performanta si acomodare cu task-urile si stilul @Coach, recomandat pentru blocaje, probleme de suprafata si obiective pe termen scurt, atat in domeniul santatii cat si in cel profesional sau familial.

3 Sesiuni de Coaching incluse – sesiunile se pot programa pe durata unei luni).

20% DISCOUNT + BONUS DE PESTE EUR 140,-

+ Testarea si Profilarea Motivationala Online  – GRATUIT: (valoare EUR 70,-)

+ Testarea si Profilarea Online a Structurii de Valori Sociale – GRATUIT: (valoare EUR 70,-)


Alege @Coach Easy Pack x 3 saptamani
de la EUR 250,

PER SESIUNE

Alege o sesiune de coaching pentru a testa tehnicile de coaching @COACH aplicate in sanatate, dezvoltare personală, dezvoltarea carierei, afaceri, sau in leadership. Descopera experimenteaza, învață cum poți creea noi Oportunități, noi Perspective, noi Resurse pentru tine, in viata, in business si in familie.


Alege Sesiunea @Coach
Mobile Phone number:
de la EUR 1800,-

TOTAL PENTRU 12 SAPTAMANI

Pachet  Profesional de 12 sesiuni de Executive Coaching de performanta recomandat pentru C Level Managers, Antreprenori, Business Owners, High Level Decision Makers, etc.

12 Sesiuni de Coaching Incluse – sesiunile se pot programa pe durata a patru luni.

40% DISCOUNT + BONUS DE PESTE EUR 140,-

+ Testarea si Profilarea Motivationala Online  – GRATUIT: (valoare EUR 70,-)

+ Testarea si Profilarea Online a Structurii de Valori Sociale – GRATUIT: (valoare EUR 70,-)


Alege @Coach Pro Pack x 12 saptamani

TARIFE GENERALE & EXTRA

La fiecare pachet se poate adauga sau sunt incluse gratuit o serie de teste de profilare a motivatiei, a valorilor sociale, imunitate/stres, competente de leadership, relatii interumane, etc.

Pentru interventii complexe de tip PTSD RESCUE, SLIMFIT & MORE, NATURAL BREATH, FOBIA ERASER, STRESS DISSOLVE etc. aplicăm tarife speciale iar durata unei sesiuni de coaching, numărul de sesiuni si procedura variază in funcție de specificitatea si răspunsul clientului. Aceste tarife se discută si se agreeaza cu clientul înainte de sesiuni.

Dacă faci parte din Comunitatea Coevolve sau ești membru al Academiei NLP Romania, ai o reducere semnificativă asa ca apasa pe unul din butoanele de mai jos!


PROGRAMAREA UNEI SESIUNI DE COACHING

Programează-ti data si ora cu MINIM 48 ORE IN AVANS pentru sesiunea ta de coaching, Apasă pe butonul de mai jos si rezerva sloturile libere din aplicatia de programare. Alege tipul de coaching si urmeaza pasii pentru programare. Dupa finalizare vei primi un email de confirmare. Citeste-l, salveaza data si ora programarii in Google Calendar sau alt tip de calendar cu notificare. Te așteptăm.

Anulare/ Amânare:

Programarea la o sesiune Life, Health & Executive Coaching este privita ca un angajament şi o legătura între Coach şi Client. Dacă sunteţi în imposibilitatea de a respecta o programare, vă rugăm să ne anunţaţi cât mai curând posibil. Robotul telefonic functioneaza 24 de ore pe zi. Noi pretuim timpul tau, si ne asteptam sa il apreciezi si tu pe al nostru.

Programări Ratate:

Percepem tariful normal pentru o Progamare Ratata, in lipsa unei notificari cu minim 48 de ore inaintea orei programate. Noi întotdeauna te contactam cu o zi înainte pentru a confirma programarea. Este de preferat ca anularea unei programari sa o faci cu minim 48 ore inaintea orei programate .

Te rugăm să ajungi cu 5-10 minute înainte de ora programata astfel încât sa te poti relaxa, iar noi să putem masura mai bine semnele tale mentale/vitale. Vom face tot posibilul pentru a reduce timpul de aşteptare. Cei care sunt in întârziere, vor avea o sesiune mai scurtă, astfel încât  următorul client va incepe la ora stabilita. Mulțumim!


Info: 031-0050-877

Leave a Reply

Shopping Cart