SLIM FIT Coaching

img_5593957d07135

[fruitful_dbox]FARA DIETA[/fruitful_dbox]

DIETA conform dex inseamna:

DIÉTĂ1, diete, s. f. 1. Regim alimentar care elimină sau limitează consumul unor alimente sau băuturi în scop profilactic sau terapeutic. 2.  Regim alimentar special, recomandat în caz de boală, pentru păstrarea sănătății, scăderea greutății corporale etc. [Pr.: di-e-] – Din fr. diète. 

Ma intreb, in accepțiunea de mai sus, câte ”diete” sau ”regimuri” ai încercat până acum? Si câte recomandări ți s-au făcut (în orice domeniu din viața ta) și parcă în ciudă, le-ai încălcat?

Dacă ești însă convins deja că ai nevoie de o ”dietă”, îți ofer această definiție, tot din dex, mult mai utilă în continuare:

DIÉTĂ2,diete,  f.  Adunare, organ reprezentativ al claselor privilegiate. ♦ [Pr.: di-e-] – Din fr. diète, lat. dieta. 

Aceasta este singura ”dietă” la care te rog sa te raportezi de acum incolo.

Și te mai rog ceva: lasă ”judecățile de valoare” pentru finalul fiecărui modul/ capitol  al programului “SLIM FIT& more” sau pentru feedback-ul pe care îl vei da abia după ce experimentezi.

Altfel, te concentrezi pe cuvinte consumându-ți energia pe care vrei să i-o dedici numai corpulul tău și modificărilor pe care ai decis deja că vrei să le faci.

Așa cum până în prezent întâi ai experimentat kilogramele în plus sau alte aspecte aferente lor și abia apoi te-ai gândit la ele, fă și în continuare același lucru, mai ales că această ”strategie” a funcționat odată ce te afli aici.

Asa ca daca esti gata, dă-i drumul!

Daca amâni rămâi cum ești. Sanatatea ta nu te asteapta sa te hotarasti. Nici timpul . Nici familia.

Trei beneficii pentru care merita sa inscrii in progamul SLIM FIT & more: 

Feel SLIM and Younger, Get FIT and Healthy, Be more Natural & Organic!

Deci?!

Monica C. Panea - senior partner @COACH

img_558f0e4202ed8

Shopping Cart