Contrar imaginii de mai sus Slim Fit & Wellbeing este “politically correct” pentru toate genurile 🙂

Bună dimineața. Again.

De vreo 3-4 ani, mie și Monicăi ne tot dă ghies să pornim un workshop pentru grași, grăsuți, obezi (hiperponderali :)) și slabi & atonici. Ceva care să se cheme:

Adică un atelier practic, unic și exclusiv, (cum facem noi când suntem în flow 😊), interactiv & hibrid (online + offline + on spot), de +/- 8 luni, în care să umblăm la siluetă, la tonusul muscular, la postură, la funcționalitatea endocrină, la respirație, la alimentație, la stress, la imunitate, la blocajele din cap, etc. DEFINITIV.

Și cum în ultimii 20 ani eu am pus un extra de vreo 30 de kile, mă gândeam ca eu să joc un dublu rol: atât de trainer, cât și de student. La fel și Monica.

Așa, împreună, să ne atingem niște well formed outcome-uri cu efecte pozitive pe termen lung: condiție fizică, funcțională, emoțională, și mentală optimă. Adică, oameni sănătoși la cap, la corp și la suflet.

CE FACEM LA SLIM FIT & WELLBEING?

Câteva exemple, nu neapărat în ordinea din curs.

  1. Re-învățăm să ne alimentăm în funcție de mediu intern și extern, de umori și de dezechilibre.
  2. Re-învățăm să respirăm. Complet, total și adaptat tipului de consum energetic.
  3. Reglăm tonicitatea musculară, gradul de grăsime, flexibilitatea articulară, viteza, rezistența, etc.
  4. Optimizăm fluxul sanguin și schimburile de gaze (O2 & CO2) din sistemul circulator.
  5. Re-echilibrăm funcțiile endocrine și umorale.
  6. Creștem capacitatea imunitară și reziliența la stress (oxidativ, umoral, psihologic, etc).
  7. Adaptăm și diversificăm emoțiile generative atât la nivel endocrin cât și în neuro transmițători.
  8. Modificăm credințele limitative legate de greutate, boală, sănătate, echilibru, stress, etc.
  9. Creștem neuroplasticitatea.
  10. șamd.

Remarcați faptul că folosesc verbul la persoana I plural, pentru că participăm și noi; și lucrăm împreună.

CUM FACEM TOATE ASTEA?

Practic & interactiv. In sălile din Academia NLP, pe munte, la piață, în bucătărie, la sală, acasă, la mare, pe terenul de sport și oriunde folosim mediu ca suport de training. Prin demonstrații practice, exerciții, învățare participativă și, nu în ultimul rând, printr-un program repetitiv de task-uri între module (bazate pe ce am învățat în modul), coaching de grup și feedback constructiv.

Majoritatea dintre voi, ca studenți ai Academiei NLP, ați mai învățat așa doar că aici e mult diversificat și mai ”physical”.

CU O CONDIȚIE, COMPLEXĂ!

Fiecare participant TREBUIE să-și manifeste constant dorința, voința și putința (sic!) de a face cursul până la final, inclusiv sarcinile personalizate, între module. Și să se comporte responsabil pentru evoluția sa și a coparticipanților.

CE RESURSE TE AȘTEPȚI SĂ INVESTEȘTI?

EUR 300.- / lună – participarea la curs. Plus alimente și eventual echipamente.

CE FACI DACĂ NU AI ACEȘTI BANI DISPONIBILI?

Iei legătura cu noi să iți dăm 5 soluții simple în care nu ai nevoie de toți banii pentru a participa la curs.

Ci doar de carisma și competențele unui cursant NLP 😊.

PREZENTAREA PRELIMINARĂ SLIM FIT & WELLBEING

Dacă te-ai hotărât și vrei să participi intră pe link-ul de mai jos și completează formularul de înscriere pentru a participa gratuit la prezentarea online preliminară din 8 dec. 2021 ira 20:00.

Dupa înscriere, eu sau Monica îți vom da în cel mai scurt timp posibil link-ul de participare la întâlnirea comună online, în care urmează să stabilim data la care începem. Plus Q&A și alte amănunte.

POST SCRIPTUM

Dacă încă nu te-ai hotarât să te înscrii și ai întrebări, te rog, sună-ne! Nu ne scrie că pierdem prea mult timp. Pune mâna pe telefon și sună-ne! OK?

Dacă vrei tu să vii cu 1 (unul) prieten – afon de NLP, e treaba ta, răspunderea ta, e în grija ta. Evident, în limita locurilor, pentru că la noi intră cam 12 oameni pe scaune, dar mult mai puțini când vom face streching la SLIM FIT & WELLBEING. Mai ales eu.

BTW. Toată operațiunea asta o începem în ianuarie 2022 ca să ajungem în iulie, la mare, ”p-zda” și ”f-cking awesome”. Clar?! Așa că te sfatuiesc să te încadrezi în timp. 🙂

DECI

Ca să nu te-ngrijorezi că iei ”forme” de Crăciun și să te rezolvi și cu cadoul de Moș Nicolae, ține minte:

+/- 8 luni de workshop practic (300.- EUR/lună) de SLIM FIT & WELLBEING legat de siluetă, mușchi, endrocrin, respirație, alimentație, stress, imunitate, și… cap (sic!).

8 dec. 2021 ora 20:00Prezentare online și detalii.

Vrei info – sună! Simplu.

Cam atât, aici și acum!

Să fii iubit!

Ovidiu

Shopping Cart