Rezerva-ti data si ora cu MINIM 48 ORE IN AVANS pentru sesiunea ta de coaching in sloturile libere. Alege tipul de coaching si urmeaza pasii pentru rezervare. Dupa finalizare vei primi un email de confirmare. Citeste-l, salveaza data si ora programarii in Google Calendar sau alt tip de calendar cu notificare. Si ai terminat.

Te rugam să ajungi cu 5-10 minute înainte de ora programata astfel încât sa te poti relaxa, iar noi sa putem masura mai bine semnele tale mentale/vitale. Vom face tot posibilul pentru a reduce timpul de aşteptare. Cei care sunt in întârziere, vor avea o sesiune mai scurtă.

Programarea la o sesiune Coaching este privita ca un angajament şi o legătura între Coach şi Client. Dacă esti în imposibilitatea de a respecta o programare, te rugăm să o modifici online in linkul dine emailul de confirmare sau ne anunţi pe orice cale cât mai curând posibil. Robotul telefonic functioneaza 24 /7. Noi pretuim timpul tau, si ne asteptam sa il apreciezi si tu pe al nostru.

Este de preferat ca anularea unei programari sa o faci cu minim 48 ore inaintea orei programate. Cu exceptia unor cazuri speciale, percepem tariful normal pentru o Progamare Ratata, in lipsa unei notificari cu minim 48 de ore inaintea orei programate.

La fiecare pachet se poate adauga sau sunt incluse gratuit o serie de teste de de profilare a motivatiei, valorilor sociale, imunitate/stres, competente de leadership, relatii interumane, etc.

Pentru interventii complexe de tip PTSD RESCUE, SLIMFIT & MORE, NATURAL BREATH, FOBIA ERASER, STRESS DISSOLVE etc. aplicăm tarife speciale iar durata unei sesiuni de coaching, numărul de sesiuni si procedura variază in funcție de specificitatea si răspunsul clientului. Aceste tarife se discută si se agreeaza cu clientul înainte de sesiuni.

Pentru informatii suplimentare despre programari, suna la 0731722285.

Rezervarile se fac exclusiv online.

Shopping Cart